Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπουχαλάκης: «Νταμπλ και πιο ψηλά στην Ευρώπη»

Μπουχαλάκης: «Νταμπλ και πιο ψηλά στην Ευρώπη»
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:50

Η «μάχη» για τη φετινή Σούπερ Λιγκ αρχίζει σήμερα, για τον Ολυμπιακό, από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Απέναντι στον Ατρόμητο, η ομάδα του Πειραιά αναζητά μια καλή αρχή, ένα δυναμικό ξεκίνημα, σε αυτό τον πρωταθληματικό «μαραθώνιο». Και όπως επεσήμανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, οι στόχοι για τον φετινό Ολυμπιακό είναι σαφείς: «Νταμπλ και πιο ψηλά στην Ευρώπη». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε τι θέλει η ομάδα να κάνει φέτος, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Αναλυτικά είπε στη Nova:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το κίνητρο που έχει: «Κάθε χρονιά οι στόχοι είναι ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό, να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους και στην Ευρώπη να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε όλοι υγιείς γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και δύσκολη αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το εάν η καθυστερημένη πρεμιέρα έκανε καλό στον Ολυμπιακό: «Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και μέσα σε αυτό το διάστημα βοηθήθηκαν έτσι ώστε να καταλάβουν την νοοτροπία του παιχνιδιού μας και τις προσδοκίες του συλλόγου. Ο ρυθμός παίζει σημαντικό ρόλο όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε μέσα από τα παιχνίδια να δεθούμε ακόμα και περισσότερο».

Για την νίκη της Εθνικής κόντρα στην Σουηδία: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας κρατά μέσα στο παιχνίδι. Αυτός ήταν στόχος μας να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, στο πρώτο δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο δεύτερο νομίζω πως με την εικόνα μας αξίζαμε τους τρεις να βαθμούς. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης