Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα αρχιδιαιτητής στη Ρωσία

Ο Περέιρα αρχιδιαιτητής στη Ρωσία
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ Βίκτορ Μέλο Περέιρα διορίστηκε επικεφαλής του τμήματος διαιτησίας της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης (RFU), δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της RFU Ashot Khachaturyants. Ο Περέιρα δεσμεύτηκε ότι θα κάνει σεμινάριο για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ρέφερι και βοηθοί πιστοποιητικά για το VAR.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την έναρξη της συνεργασίας με τον Περέιρα», δήλωσε ο κ. Khachaturyants κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σημείωσε ότι ο Περέιρα διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για τη αναβάθμιση και μεταρρύθμιση της διαιτησίας στη Ρωσία.

«Θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι διαιτητές θα λάβουν πιστοποιητικά VAR για να ορίζονται στον έλεγχο των φάσεων. Δεύτερον, θα βελτιώσουμε την εκπαίδευση των διαιτητών για να γίνονται όλο και καλύτεροι», προανήγγειλε ο Περέιρα.

Ο Περέιρα διαδέχεται τον Ούγγρο, Βίκτορ Κασάι. Ο Ashot Khachaturyants σημείωσε ότι η συνεργασία μαζί του δεν παρατάθηκε, καθώς το ρωσικό ποδόσφαιρο «χρειαζόταν ένα άτομο με διαφορετικές ιδιότητες».

Διαβάστε επίσης