Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στην… κανονικότητα! (photo)

Επιστροφή στην… κανονικότητα! (photo)
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:29

Ο Θρύλος μετά την 4η αγωνιστική και το διπλό στην Τρίπολη, έφτασε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Superleague Interwetten, θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για τον 47ο τίτλο του.

Με αυτά που έγιναν στην Τούμπα, στο ντέρμπι των συμμάχων, ο Ολυμπιακός πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στο -1 τον ΠΑΟΚ, στο -3 την ΑΕΚ, ενώ στο -4 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, τον οποίο… κερνάει γκολ και ήττα, την προσεχή Κυριακή (03/10) στον Ναό.

Ο Θρύλος έκανε αυτό που έπρεπε στην Αρκαδία, σκόραρε νωρίς με τον Τικίνιο Σοάρες στο 7ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα του στο 23ο λεπτό με τον Αγκιμπού Καμαρά και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των δυο συνεχόμενων αναμετρήσεων με Φενερμπαχτσέ (30/09) στην Κωνσταντινούπολη και με Παναθηναϊκό (03/10) στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι σύμμαχοι, από την άλλη, βρέθηκαν αντιμέτωποι στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ, η οποία προσγειώθηκε στο έδαφος γιατί υπήρχε η γενικότερη εντύπωση ότι έχει μεταμορφωθεί σε μια ομάδα ανώτερη από αυτό που πραγματικά είναι, και όλο αυτό με δυο νίκες κόντρα σε Ιωνικό και Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη κατάφερε να ρίξει στάχτη στα μάτια των φιλάθλων και να κρύψει κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα που έχει το ρόστερ του.

Όλα αυτά, έστειλαν τον ΘΡΥΛΟ μόνο πρώτο στην κορυφή, δηλαδή στην φυσική του θέση. Επιστροφή στην κανονικότητα, λοιπόν, από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές…

Διαβάστε επίσης

Τανκίνιο Σοάρες! (videos)

Τανκίνιο Σοάρες! (videos)

Ο Βραζιλιάνος άρχισε να… περνάει πάνω από τους αντιπάλους του και να τους βάζει στα δίχτυα! Όπως πρέπει…