Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Φενέρ φοράει… πράσινα

Η Φενέρ φοράει… πράσινα
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:24

Να γυαλίζει το μάτι πρέπει. Και στην Τουρκία, αλλά και την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός οφείλει να αρχίσει να δρα με γνώμονα δύο νίκες. Να παραμείνει αφοσιωμένος, τούτη την ώρα, στο πως θα πάρει το ματς με τη Φενέρ, στην Πόλη. Το «Σουκρού Σαράτσογλου» είναι αφιλόξενο και ο Ολυμπιακός οφείλει να δει τη Φενερμπαχτσέ να φοράει… πράσινα. Να την αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή. Με αυτό τον τρόπο, θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό, την επιτυχία.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει και την αξία, αλλά και την ποιότητα, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις διαδοχικών, δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων. Ο Θρύλος μπορεί να πάρει και από τα δύο ματς, αυτό το οποίο θέλει. Νίκη. Τρεις βαθμούς. Και για να γίνει αυτό, οφείλει να τα αντιμετωπίσει και τα δύο ως ισάξια. Και ας μην είναι. Άλλο το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, άλλο το ντέρμπι των ‘αιωνίων’ την Κυριακή. Διαφορετικές οι συνθήκες.

Η δυσκολία όσο πάει και ανεβαίνει. Από το ματς με τη Φενέρ, μέχρι το ματς με τον καλό ‘πελάτη’, την προσεχή Κυριακή, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και δείχνουν το μέγεθος του Θρύλου. Ο οποίος είτε παίζει ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, επιπέδου Champions League και όχι Europa League (όπως λέει η διοργάνωση…), οφείλει να μπαίνει για το τρίποντο. Και μόνο. Αυτό και θα κάνει.

Διαβάστε επίσης