Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Για το «διπλό» στην Πόλη (video)

Ολυμπιακός: Για το «διπλό» στην Πόλη (video)
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 01:14

Ένα δυνατό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης 30/9 (19:45), μιας και φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και στοχεύει σε νέα νίκη.

Δύο εβδομάδες μετά το δύσκολο μα πολύ σημαντικό 2-1 στον Πειραιά επί της Αντβέρπ, ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη. Και σύμφωνα με τον ίδιο τον προπονητή του, αυτό είναι το πιο δυνατό παιχνίδι που έχει δώσει, φέτος, ως τώρα, στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Όπως είπε και ο ίδιος, περιμένει να δει να βγάζουν πράγματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε είναι δυνατή ομάδα και θα πρέπει να είναι στα καλύτερά του για να καταφέρει να φύγει με το «διπλό». Μπορεί, όμως, να τα καταφέρει. Και αν το πετύχει, τότε θα βάλει τον εαυτό του σε πολύ καλή θέση ενόψει της συνέχειας.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης

Στην... πρίζα όλη η ΕΠΟ!

Στην... πρίζα όλη η ΕΠΟ!

Η άγνοια κινδύνου... έστρωσε χαλί στην ΑΕΛ, καθώς η ΕΕ της ομοσπονδίας επικύρωσε την κατάργηση της αδειοδότησης για δέκα ομάδες και πλέον ο Κούγιας μπορεί να ζητήσει έκπτωση όλης τη διοίκησης