Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί ποντάρει ο Ολυμπιακός, για να φύγει νικητής!

Εκεί ποντάρει ο Ολυμπιακός, για να φύγει νικητής!
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:02

Δύσκολο ματς το αποψινό, απέναντι στη Φενέρ. Το επίπεδο της τουρκικής ομάδας είναι υψηλό. Το ματς μόνο… Europa League δεν θυμίζει. Και φυσικά όχι μόνο λόγω ης παρουσίας της Φενέρ, στο ζευγάρι. Αλλά, κυρίως, λόγω του Θρύλου! Το ματς θυμίζει -πολύ- περισσότερο Champions League και ΕΤΣΙ πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Θρύλος. Θέλοντας και μη, το ματς είναι ΖΟΡΙΚΟ. Η Φενέρ είναι καλή ομάδα και θα βάλει δυσκολίες στον Θρύλο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει μελετήσει την αντίπαλό του και ξέρει πως θα την αντιμετωπίσει.

Το στοιχείο το οποίο η Φενέρ βγάζει στα παιχνίδια της και το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί, είναι οι χώροι στα μετόπισθεν της, σε συνδυασμό με τις επιστροφές των παικτών του Περέιρα, σε θέση άμυνας. Οι επιστροφές αυτές δεν είναι και τόσο γρήγορες και ο Θρύλος έχει όλη τη δυνατότητα να καταφέρει αυτό να το εκμεταλλευτεί και να το χρησιμοποιήσει, προς όφελός του!

Με καλή οργάνωση πίσω, με «σφιχτή» και αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία πίσω, θα αρχίσει αυτή η προσπάθεια. Χωρίς ωστόσο να θυμίσει… Παναθηναϊκό της δεκαετίας του ’90, που… δεν πέρναγε τη σέντρα και έβαζε κάνα γκολ από σπόντα και το ‘παιζε… πρέσβης. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει μπροστά χώρους και να «χτυπήσει». Αυτό και θα επιδιώξει να κάνει. Είναι ένα βασικό στοιχείο του πλάνου του Μαρτίνς, στη «μάχη» με τη Φενέρ. Εφόσον πετύχει, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να φύγει.

Διαβάστε επίσης