Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος ο Μπουτσικάρης από τη Λίγκα

Τέλος ο Μπουτσικάρης από τη Λίγκα
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021 - 11:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παρελθόν από την προεδρία της Super League αποτελεί ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ανακοίνωση την παραίτηση του και πρόσθεσε ότι θα παραμείνει μέχρι να εκλεγεί ο διάδοχός του, προτείνοντας να γίνουν εκλογές την επόμενη εβδομάδα..

Η σχετική είδηση επιβεβαιώθηκε και επίσημα με αναρτήσεις της Super League στα social media:

-Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί άμεσης αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας.

-Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπουτσικάρης, αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, εξελέγη στη Λίγκα τον Ιούνιο του 2020 και η θητεία έληγε το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Super League με τις αποφάσεις του ΔΣ:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων 6ης έως και 17ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη θέσης εμπορικού διευθυντή στη Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αγορά ενός συστήματος προστατευτικών καλυμμάτων αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε επίσης