Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου όπως ήμουν πριν. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο»!

Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου όπως ήμουν πριν. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο»!
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 21:51

Σε πολύ καλό στάδιο βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης αναφορικά με την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό του. Αυτό δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της Nova, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να καταφέρει ο γιος του να τον δει στην πολύ καλή κατάσταση που βρισκόταν πριν.

«Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Φορτούνης.

Για το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: «Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει».

Για τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: «Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί».

Διαβάστε επίσης

Ομολογία-σοκ και μπόχα για το σκάνδαλο της ΕΠΟ

Ομολογία-σοκ και μπόχα για το σκάνδαλο της ΕΠΟ

«Μας είπαν θα ληφθεί αυτή η απόφαση, δικαιολογείστε τη», φέρεται να είπε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης για την υπόθεση της κατάργησης των αδειοδοτήσεων, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης παραδέχθηκε ότι ντρέπεται που είναι μέλος της ομοσπονδίας.