Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πύραυλος

Πύραυλος
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 10:03

Σε αντίθεση με τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος βαδίζει το μονοπάτι του δανεικού, ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε εδώ με μεταγραφή και για να μείνει. Δεν λέμε ότι ο Ρόνι Λόπες δεν θα μείνει, αλλά αυτό θα αποφασιστεί το προσεχές καλοκαίρι. Για τον Γκάρι αποφασίστηκε ήδη! Επόμενο και λογικό είναι, λοιπόν, το να υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις, από τον Ολλανδό, διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι, εξτρέμ, ο οποίος έπαιξε την Πέμπτη με την εθνική ομάδα της χώρας του και το… κάρφωσε!

Το είδαμε όλοι το γκολ, δεν θα σταθούμε εκεί. Ο Γκάρι έδειξε ξανά την τρομερή ποιότητά του. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τη δυνατότητα τόσο να δημιουργεί, όσο και να σκοράρει. Να επιτίθεται κατά μέτωπον, αλλά και να πλαγιοκοπεί. Να μπαίνει στην περιοχή από τα άκρα, αλλά και από τον άξονα… Και όπως φαίνεται, βρίσκεται ήδη σε καλή κατάσταση, για να δοκιμάσει να μπει και στην «εξίσωση» του Πέδρο Μαρτίνς, φορώντας σε επίσημο ματς, τη φανέλα του Θρύλου.

Αξίζει να θυμόμαστε όλοι, ότι δεν έχουμε καταφέρει να δούμε το απόλυτο, από αυτό τον Θρύλο… Να δούμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, παίζοντας με ΟΛΑ τα «όπλα» της. Θα τη δούμε με αυτή τη συνθήκη, πολύ σύντομα. Ο Γκάρι αναμένεται, μπαίνοντας στην ενεργό δράση, να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερα ποιότητα, στην ενδεκάδα του Πέδρο. Ο Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε δεδομένα, για να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Και αυτό περιμένουν άπαντες, από εκείνον.

Όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή στη δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Θρύλος θα τον έχει άμεσα παρόντα, στις επίσημες υποχρεώσεις. Ο Γκάρι έδειξε με την εθνική του ότι μπορεί άμεσα να μπει στην ομάδα και να δώσει πράγματα παραπάνω. Να τονώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, στους τομείς της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Διαβάστε επίσης

Ο Λοβέρα και η νέα σελίδα

Ο Λοβέρα και η νέα σελίδα

Η επιστροφή του στο Ρέντη και το πως αυτή μπορεί να σημάνει τη… νέα σελίδα, στην καριέρα του με τα ερυθρόλευκα.