Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λοβέρα και η νέα σελίδα

Ο Λοβέρα και η νέα σελίδα
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 10:51

Από χθες Πέμπτη κυκλοφόρησε ένα θέμα με τον Λοβέρα και το πως αυτός μπορεί να επιστρέψει στο Ρέντη και να μπει στην «εξίσωση» του Μαρτίνς, εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία, την οποία ο Αργεντινός περιμένει.

Η παρουσία του μέχρι στιγμής, στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν «ντύθηκε» με επιτυχία, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βγάλει πράγματα στο χορτάρι, τα οποία ο Μαρτίνς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί προς όφελος της ομάδας. Ο Μαρτίνς είδε τον ποδοσφαιριστή να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει να πείσει για την αξία του. Το ταλέντο μπορεί να μην του λείπει, αλλά δεν κατάφερε να το βγάλει στο χορτάρι, στο έπακρο.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ δεν αναμένεται να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα εκείνος να επιστρέφει στο Ρέντη, αυτή τη φορά όμως με… κοινοτικό διαβατήριο! Ο Λοβέρα αναμένεται να βγάλει ιταλικό διαβατήριο, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα βρίκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ως κοινοτικός! Αυτό μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα, γύρω από το θέμα του! Ο Λοβέρα με κοινοτικό διαβατήριο μπορεί να πάρει και άλλες ευκαιρίες, από τον Πέδρο Μαρτίνς, στο προσεχές μέλλον.

Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Λοβέρα έρχεται και θα τα… σαρώσει όλα. Αλλά κάνοντας μια νέα αρχή, με κοινοτικό διαβατήριο, το οποίο μπορεί σε πρώτη φάση να του εξασφαλίσει μερικές συμμετοχές παραπάνω, ίσως του δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερα, κερδίζοντας μια θέση πιο μόνιμη, στο ρόστερ του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Πύραυλος

Πύραυλος

Το «κάρφωσε» ο Γκάρι με την εθνική ομάδα της χώρας του και έρχεται φουριόζος.