Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι και ο Μπέος ξεφτιλίζει την ΕΠΟ!

Μέχρι και ο Μπέος ξεφτιλίζει την ΕΠΟ!
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 15:29

Τα λένε και μόνοι τους, άρα τι περιμένουν Κυβέρνηση, FIFA, UEFA και δεν ασχολούνται με το... έκτρωμα της ΕΠΟ; Μέχρι και ο πρόεδρος του Βόλου (και δήμαρχος) Αχιλλέας Μπέος άστραψε και βρόντηξε κατά της ομοσπονδίας, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. «Πρέπει να κατέβεις στην ΕΠΟ και να αρχίσεις τα «χαστούκια». Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Αντισταθείτε, μαριονέτες, Φιλιππινέζες», δήλωσε ο πρόεδρος του Βόλου. Ακόμη αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Όπως έκαναν το Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει καλές οικονόμες»

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο Μπέος δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

-«Στεναχωρήθηκα με την εξέλιξη του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Του το είχα πει. Όταν διοικείς, δεν μπορεί να δέχεσαι παρεμβάσεις. Στην Ελλάδα κουμάντο κάνουν οι μεγάλες ομάδες».

- «Με την προσφυγή που έκανε ο Κούγιας συμφωνώ. Όπως έκαναν το Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει καλές οικονόμες. Οι μισές και παραπάνω ομάδες θα οικονομήσουν. Αφού το επιτρέπει το κράτος, τι να πω. Αφού δεν μπορούν να συμμετέχουν, τότε πως δίνουν άδειες σε κάποιες ομάδες και τις βάζουν να κάνουν τα χωράφια γήπεδα. Είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι».

-«Για τι ποδόσφαιρο μιλάμε; Πρέπει να κατέβεις στην ΕΠΟ και να αρχίσεις τα «χαστούκια». Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Το χειρότερο είναι πως δέχονται ωμές παρεμβάσεις από πολιτικούς που είναι περαστικοί στον χώρο. Αντισταθείτε, μαριονέτες, Φιλιππινέζες. Αφήστε τις λυκοφιλίες. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν κατεβαίνω για πρόεδρος».

Διαβάστε επίσης