Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Εθνική!

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Εθνική!
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 21:00

Καθόλου καλή εμφάνιση από την Ελλάδα στο Μπατούμι απέναντι στη Γεωργία, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας δεν ήταν καλή και ο Τζον Φαν'τ Σχιπ με τις αλλαγές του την έκανε ακόμη χειρότερη. Στο ημίχρονο έβγαλε τον μοναδικό σέντερ φορ που είχε στην ενδεκάδα του, τον Παυλίδη, και έβαλε μέσα τον Πέλκα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να βγάλει καμία επιθετική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή που ο Ανδρούτσος από τα δεξιά ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής.

Ωστόσο στο 87', ο Μπουχαλάκης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκιορμπελίτζε, μετά από κεφαλιά του μέσου του Ολυμπιακού, παράβαση η οποία δόθηκε στο 90' μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακασέτας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στη γωνία του Λόρια για το 0-1 στο 90'! Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή σε λάθος των γηπεδούχων και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βίλι Σανιόλ): Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια (90+2' Νταβιτασβίλι), Λομπζανίτζε (90+2' Κβιλιτάγια), Τσακβετάτζε (60' Κβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (60' Οκριασβίλι).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85' Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (78' Τζόλης), Παυλίδης (46' Πέλκας).

Διαβάστε επίσης