Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουράστηκαν τα παιδιά…

Κουράστηκαν τα παιδιά…
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 12:51

Έτσι είναι όταν παίζεις Ευρώπη. Έστω και στην τελευταία τη τάξει διοργάνωση της UEFA, το Conference League. Πρέπει να έχεις ομάδα που να αντέχει τα συνεχόμενα ματς. Ας ρωτήσουν και τον Ολυμπιακό, εκεί στον ΠΑΟΚ. Τον Ολυμπιακό, ο οποίος δύο-τρία χρόνια τώρα, πολεμάει στην Ελλάδα την «εξυγίανση» και παλεύει να διακρίνεται και στην Ευρώπη. Δίχως να έχει ΠΟΤΕ την παραμικρή διευκόλυνση, από τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά αντιθέτως, έχοντας τα όλα κόντρα…

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και στην Ευρώπη δεν υπήρχε πουθενά, αλλά και… στρωμένα τα είχε όλα, στο εν Ελλάδι πρόγραμμά του. Έτσι είναι όταν… κοκορεύεσαι ότι έχεις τον «έλεγχο». Τα βρίσκεις στρωμένα. Αλλά όταν ο Ολυμπιακός είναι τόσο καλύτερός σου… και πάλι δεν μπορείς να τον φτάσεις!

Πλάκα έχουν να τους βλέπεις να κάνουν αναφορές στο… βαρύ πρόγραμμα.

Εκείνοι οι οποίοι μόλις πριν από 2-3 χρόνια θυσίαζαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, κάνοντας… ροτέισον, μπας και καταφέρουν να πάρουν κάνα πρωτάθλημα και να μην κουβαλάνε τη… ρετσινιά της πόλης, ότι τους περνάει ο Άρης σε τίτλους… Τα θυμόμαστε, πρόσφατα συνέβαιναν. Τώρα το πρόγραμμα τους φαίνεται «βαρύ» και… «φωτιά». Για τον Ολυμπιακό που έχει συνηθίσει να παίζει έτσι, αυτού του είδους το πρόγραμμα είναι, πια, νορμάλ… Έτσι είναι.

Διαβάστε επίσης

Γκάρι, που ΠΑΣ;

Γκάρι, που ΠΑΣ;

Ο Ροντρίγκες επιστρέφει από την εθνική, μπαίνει ξανά στις προπονήσεις με τον Θρύλο και… μπαίνει στη δράση!

Όποιον και να φέρει…

Όποιον και να φέρει…

Όσο η ΑΕΚ δεν έχει ομάδα, όποιος και να κάθεται στον πάγκο, είναι καταδικασμένος να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού.