Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνίστηκε και πάλι ο Ροντρίγκες

Αγωνίστηκε και πάλι ο Ροντρίγκες
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 23:59

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση την Κυριακή (17/10) και είναι δεδομένο πως από εδώ και στο εξής το ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς θα ανοίξει περισσότερο, για να χωρέσουν και παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πάρει ευκαιρίες μέχρι στιγμής.

Σε έναν γεμάτο, στα άκρα της επίθεσης, Ολυμπιακό, ο νεοαποκτηθείς Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του για τους ερυθρολεύκους, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, λείπει από το Ρέντη καθώς βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του με την οποία αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή.

Σήμερα, στον νικηφόρο αγώνα (1-0) για το Πράσινο Ακρωτήρι κόντρα στη Λιβερία, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό, δίνοντας νέα πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του δείχνοντας ότι βρίσκει τα πατήματα του και αποκτά αγωνιστικό ρυθμό.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Γκάρι αγωνίστηκε και την Πέμπτη (7/10) κόντρα στη Λιβερία για 28’ και σκόραρε μάλιστα για το Πράσινο Ακρωτήρι στο 92ο λεπτό, κάνοντας το 1-2 και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης