Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nations League: Το σήκωσε η Γαλλία (videos)

Nations League: Το σήκωσε η Γαλλία (videos)
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 00:10

Η Γαλλία, και πάλι, με ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει της Ισπανίας με 2-1 και να κατακτήσει το Nations League. Οι Γάλλοι έδειξαν ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να ανατρέψει κάθε κατάσταση, καθώς μετά την ανατροπή του ημιτελικού κόντρα στο Βέλγιο (2-3, από 2-0), ανέτρεψαν και το 1-0 των Ισπανών στον τελικό της διοργάνωσης, σε 1-2.

Η Ισπανία προηγήθηκε με το καταπληκτικό γκολ του Ογιαρθάμπαλ στο 64ο λεπτό, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Ουπαμεκανό και με ένα τρομερό πλασέ στην απέναντι γωνία του Γιορίς, άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς.
Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Εμπαπέ βρήκε τον Μπενζεμά, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του. Από το ύψος της περιοχής, τελείωσε υποδειγματικά την φάση στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του Σιμόν.

Το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό και στο 80ο λεπτό ο Εμπαπέ εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Τέο Ερνάντεζ και τελείωσε πολύ όμορφα την φάση, από κοντά, γράφοντας το 1-2. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Γάλλοι χάσανε ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχτούν τεράστια πίεση από την Ισπανία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Όλη η Ευρώπη βλέπει Θρύλο

Όλη η Ευρώπη βλέπει Θρύλο

Αναπόφευκτο, πλέον. Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι, καθαρά, το πως θα κινείται στα μεταγραφικά του θέματα…