Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ζοζέ Σα και η… κακία προς τον Μαρτίνς!

Ο Ζοζέ Σα και η… κακία προς τον Μαρτίνς!
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 13:08

Επιτυχημένο θεωρείται το πέρασμα του Ζοζέ Σα, από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Άκρως επιτυχημένο. Σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Κατέκτησε τίτλους, ανέβασε την αξία του, πήρε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Αποκατέστησε στο έπακρο και τη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς… Πως είπατε; Και όμως! Οι δυο τους δεν ήταν πάντα στα… καλύτερά τους.

«Ο Ολυμπιακός έχει καλές εγκαταστάσεις και καλό γήπεδο. Τα άλλα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το καλό ήταν πως με τον Ολυμπιακό έπαιξα στο Champions League, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί», είπε αρχικά στην Tribuna Expresso της πατρίδας του.

«Στον Ολυμπιακό ήμουν πιο ώριμος και η σχέση μας στην Ελλάδα μεγάλωσε. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, αλλά με έβγαλε κάποια στιγμή χωρίς να μου εξηγήσει το γιατί και είχα μια κακία μαζί του. Αυτό όμως ξεπεράστηκε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλή σχέση», πρόσθεσε ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος και νυν της Γουλβς!

Διαβάστε επίσης