Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φορμαρισμένος» δεν θα πει τίποτα…

«Φορμαρισμένος» δεν θα πει τίποτα…
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 - 12:45

Με την εκκίνηση, την οποία έχει κάνει στην εφετινή σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας (θα έπρεπε να) είναι η μόνη σταθερά στην 11άδα της Εθνικής. Μιλάμε για τον, με διαφορά, πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της χώρας. Έχει αρχίσει με τρομερή ένταση στο παιχνίδι του. Και ας έμεινε και εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού. Είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Μασούρας κατάφερε και επέστρεψε ακόμη καλύτερος και πιο ανεβασμένος, από ότι ήταν πριν απουσιάσει, λόγω τραυματισμού. Ο Έλληνας διεθνής του Ολυμπιακού αναμένεται και απόψε να παίξει βασικός, στην 11άδα της Εθνικής Ελλάδας. Σε έναν ρόλο ελεύθερο, στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Μασούρας έχει κερδίσει με το… σπαθί του, αυτό τον ρόλο του βασικού, στην ομάδα του Φαν’τ Σιπ. Όπως έχει κερδίσει με το… σπαθί του και την θέση του στην 11άδα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας εξτρέμ του Θρύλου ξέρει καλά πως να κάνει τη δουλειά του προπονητή του. Όχι γιατί παίζει για εκείνον. Αλλά γιατί παίζει πάντα για την ομάδα. Είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι παίζουν για το σήμα στο στήθος και όχι για το όνομα στην πλάτη. Κάνοντας το όνομα στην πλάτη ακόμη πιο λαμπερό, εντέλει…

Το ξαναλέμε, ο Μασούρας πρέπει να είναι, ίσως, η μόνη… σταθερά στην 11άδα της Εθνικής. Ο Μπουχαλάκης διανύει επίσης μια παρατεταμένη περίοδο σταθερότητας, τα τελευταία 2+ χρόνια, όμως ο μέσος έχει άλλη δουλειά, από τον επιθετικό και η «φόρμα» του Μασούρα, μπροστά, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη! Ο φορμαρισμένος Μπουχαλάκης και ο φορμαρισμένος Μασούρας μπορούν να πάνε την Ελλάδα σε άλλο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης