Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζέψτε το σκάνδαλο, αποδώστε δικαιοσύνη!

Μαζέψτε το σκάνδαλο, αποδώστε δικαιοσύνη!
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 11:50

Εκδικάζεται στις 16:00 η έφεση του Ολυμπιακού. Ευχή όλων να επικρατήσει η λογική και η δικαιοσύνη να αποδοθεί, ρίχνοντας την απόφαση-πρόκληση να κλείσει το Καραϊσκάκη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ! Απόφαση η οποία αποτελεί… άλλη μία πρωτοτυπία της «εξυγίανσης», εις βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα, η οποία τιμωρείται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, για καπνογόνα. Για καπνογόνα που έμειναν στα χέρια των οπαδών στην εξέδρα. Σε ένα ματς, στο οποίο δεν συνέβη ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

Και όμως… Η «εξυγίανση» βρήκε τον τρόπο να καθίσει τον Ολυμπιακό στο «σκαμνί» και με συνοπτικές διαδικασίες, ο ΠΑΟΚ να πάρει… αβαντάζ, για το επικείμενο ντέρμπι στον Ναό…

Σήμερα το απόγευμα θα φανεί εάν η έφεση θα εξεταστεί. Οι συνθήκες, είναι η αλήθεια, δεν ευνοούν τον Θρύλο, αλλά πάντα έτσι παλεύει κόντρα στο «σύστημα». Μόνος εναντίον όλων. Το ίδιο κάνει και τώρα. Και στόχος του είναι να καταφέρει να βάλει την έφεσή του, σε διαδικασία εξέτασης και με δεδομένα και βάσιμα επιχειρήματα, τα οποία θα καταθέσει, να ανατρέψει αυτήν την απόφαση… σκάνδαλο!

Αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης