Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκληση αν δεν τιμωρηθούν για το... φάλτσο υπέρ της ΑΕΚ

Πρόκληση αν δεν τιμωρηθούν για το... φάλτσο υπέρ της ΑΕΚ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 15:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χωρίς αμφιβολία το λάθος των Παπαδόπουλου (διαιτητής) και Σιδηρόπουλου (VAR) στο ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0 είναι πολύ σοβαρό. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει, επειδή έγινε στο 0-0, συγκεκριμένα στο 19' δεν καταλόγισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα αλλά και κίτρινη κάρτα σε βάρος του παίκτη της ΑΕΚ.

Μια τέτοια εξέλιξη μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και πιο απαράδεκτος από τους δυο ρέφερι είναι ο Σιδηρόπουλος ο οποίος είχε την πολυτέλεια του VAR παρόλα αυτά είπε «παίξε» στον Παπαδόπουλο, ξεπερνώντας κάθε όριο διαιτητικής εύνοιας.

Πλέον, και με δεδομένο ότι ο Κλάτενμπεργκ παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε, η τιμωρία είναι μονόδρομος για τους Παπαδόπουλο, Σιδηρόπουλο. Την προηγούμενη φορά που ο πρόεδρος της ΚΕΔ διαφώνησε με διαιτητική απόφαση ήταν στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, με συνέπεια οι Τσαγκαράκης και Παπαπέτρου, διαιτητής και VAR, αντίστοιχα, να μείνουν έξω για δυο και πλέον μήνες. Άρα, ο Κλάτενμπεργκ, αν δεν τιμωρήσει Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο θα φανεί ότι είναι αρχιδιαιτητής με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

TAGS

Διαβάστε επίσης