Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάποτε στη Γερμανία… (video)

Κάποτε στη Γερμανία… (video)
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 12:57

Ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Ο Θρύλος ετοιμάζεται απόψε να δώσει μία μεγάλη «μάχη», απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, με φόντο την… πρόκριση στους «16» του Europa League. Ο Ολυμπιακός ο οποίος από τη Γερμανία άρχισε να γράφει τα «διπλά» στην Ευρώπη, πίσω στο μακρινό (πλέον) 2007. Πριν από 14 χρόνια, ο Ολυμπιακός… άλωνε τη Βρέμη, φορώντας το patch του Champions League, τότε, στο μανίκι.

Έκτοτε, ο Θρύλος έχει κάνει… έναν «σκασμό» διπλά, σε Champions League και σε Europa League. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη (από το 2010 και έπειτα) έχει ανεβάσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ το επίπεδό της στην Ευρώπη, μετρώντας μεγάλες εκτός έδρας νίκες. Στη Γερμανία δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, απέναντι σε Σάλκε, Ντόρτμουντ, Μπάγερν… Δύσκολα τα πράγματα με αυτούς τους αντιπάλους, αλλά θυμόμαστε τον Ολυμπιακό, σε Σάλκε και Ντόρτμουντ, να το παλεύει και στις λεπτομέρειες να μην τα καταφέρνει…

Απόψε, απέναντι στην Άιντραχτ, μία εξαιρετική ομάδα, μία… γερμανική ομάδα (αυτό αρκεί, κανονικά…) θέλει ξανά να ζήσει… τέτοιες στιγμές:

Διαβάστε επίσης