Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι σύμπτωση! Πάει και για δεύτερο ντέρμπι κεκλεισμένων ο ΠΑΟΚ, μετά το Καραϊσκάκη!

Τι σύμπτωση! Πάει και για δεύτερο ντέρμπι κεκλεισμένων ο ΠΑΟΚ, μετά το Καραϊσκάκη!
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 12:10

Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, με τη βοήθεια του «συστήματος», έρχεται την Κυριακή σε άδειο Καραϊσκάκη, για να παίξει το πρώτο του ντέρμπι, εκτός έδρας, στη σεζόν. Χωρίς κόσμος στις εξέδρες… Το έργο πήγε ακριβώς όπως βολεύει τον «δικέφαλο» του βορρά και έτσι θα έρθει σε κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, για να δώσει το πρώτο του εκτός έδρας ντέρμπι, για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Με φόντο, μάλιστα, την κορυφή… Ντέρμπι κορυφής με… άδειο γήπεδο, μόνο η «εξυγίανση» μπορούσε να το πετύχει.

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα θέμα, το οποίο προέκυψε σήμερα, είναι πιθανό το αγαπημένο παιδί του «συστήματος» να βρει τον δρόμο… στρωμένο ΚΑΙ για να πάει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, την 9η αγωνιστική! Έτσι, μετά το πρώτο του εκτός έδρας ντέρμπι κεκλεισμένων, ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να δώσει και το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών! Ούτε σχεδιασμένο να ήταν, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία βλέπει έναν-έναν τους μεγάλους αντιπάλους της (εντάξει, με τον Παναθηναϊκό ας συγκριθεί ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός «δεν τον βλέπει» τον «δικέφαλο» σε μέγεθος…) να… κλείνουν τα γήπεδά τους, για να πάει εκείνη να παίξει εκεί!

Βολικά θα της έρθουν της ομάδας του Ιβάν τα πράγματα, αν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με βάση την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, για το ματς με τον Ιωνικό, τιμωρηθεί με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών… Τι σύμπτωση…

Διαβάστε επίσης

Κάποτε στη Γερμανία… (video)

Κάποτε στη Γερμανία… (video)

Το ιστορικό διπλό επί της Βέρντερ ήταν μόνο η αρχή… Ο Θρύλος έχει κάνει, έκτοτε… μπόλικα και θέλει, απόψε, ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ!