Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δούμε τα λάθη

ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δούμε τα λάθη
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 - 11:16

Μετά από το γλέντι στον ΠΑΟΚ. Μετά από νίκες, εν γένει, είναι που πρέπει να κάνεις τη μεγαλύτερη αυτοκριτική. Τώρα είναι η ώρα να δει ο Ολυμπιακός τα λάθη του. Τώρα είναι η ώρα να δει η ομάδα, τι δεν κάνει (και τι δεν έκανε και χθες) καλά. Τι πρέπει να διορθώσει, τι πρέπει να αλλάξει, τι πρέπει να φτιάξει. Τι να κρατήσει και τι να… πετάξει, από έναν αγώνα. Τι είναι αυτό που δεν έχει καταφέρει να βγάλει στο χορτάρι και τι είναι αυτό που έχει βγάλει, αλλά χρειάζεται κι άλλο.

Τα μπακ. Τα χαφ, Τα εξτρέμ. Η κόπωση. Οι επιλογές. Η 11άδα. Ο πάγκος, ποιοι παίζουν, ποιοι δεν παίζουν. Όταν η ομάδα κερδίζει. Όταν η ομάδα έχει το θετικό αποτέλεσμα στα χέρια, αλλά και όταν είναι… καβάλα στ’ άλογο, που λέμε, ΤΟΤΕ είναι που πρέπει να βάζει κάτω τα… στραβά της. Και με ΚΑΘΑΡΟ μυαλό να τα διορθώσει.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαθύ ρόστερ, έχει τρομερή ποιότητα. Έχει λύσεις, ο Μαρτίνς έχει επιλογές. Και πρέπει ΤΩΡΑ να δει τι δεν πάει καλά, για να το φτιάξει και να εμφανίσει τον Ολυμπιακό στο… 100% του. Γιατί και χθες δεν ήταν. Ασχέτως που έκανε… ΠΛΑΚΑ στον «ισάξιο». Πλάκα στον… «ανταγωνιστή» του, ο οποίος… πασχίζει να τον φτάσει, αλλά δεν μπορεί.

Στις νίκες κάνεις την πιο εποικοδομητική αυτοκριτική. Τώρα είναι που πρέπει να γίνει…

Διαβάστε επίσης