Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει fair play στην «εξυγίανση», καταργήθηκε

Δεν έχει fair play στην «εξυγίανση», καταργήθηκε
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 - 11:02

Πήρατε χαμπάρι τι έγινε χθες στο Καραϊσκάκη; Δεν λέμε για το γλέντι στον ΠΑΟΚ, γενικά. Λέμε για μία συγκεκριμένη φάση. Στο 44’. Ο Μασούρας είναι στο έδαφος, έχοντας δεχθεί μαρκάρισμα και δεν μπορεί να παίξει. Έχει χτυπήσει.

Πάει να βγει μπροστά ο ΠΑΟΚ και το παιχνίδι σταματάει, γιατί ο Μασούρας δείχνει να υποφέρει… Ο Μπίσεσβαρ αρχίζει να φωνάζει και να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, γιατί δεν… γούσταρε ρε παιδί μου, που το παιχνίδι σταμάτησε. Έπρεπε το παιχνίδι να συνεχιστεί και να βάλει γκολ με 10 ο ΠΑΟΚ, βλέπετε.

Είχε μείνει ο Μπίσεσβαρ στο ματς με την Κοπεγχάγη, μάλλον. Σου λέει, να παίξει και ο Ολυμπιακός με 10, αν δεν μπορεί ο Μασούρας. Άστον κάτω στο γήπεδο εκεί, να… σφαδάζει…

Δεύτερο κρούσμα, μέσα στην ίδια μέρα. Τα ίδια έκανε και η ΑΕΚ στον Βόλο. Εκεί το ματς δεν σταμάτησε και η ΑΕΚ το έβαλε το γκολ… Στο Καραϊσκάκη επίσης fair play δεν έγινε, από πλευράς ΠΑΟΚ, με τον παίκτη του Ολυμπιακού κάτω… Και όταν το παιχνίδι διακόπηκε, ο Μπίσεσβαρ… στράβωσε κιόλας. Φώναζε στον Αϊτεκίν.

Πήρε την κιτρινούλα του και ηρέμησε… Άντε, γιατί… αρκετά με την εικόνα κακομαθημένου που βγάζει ο ΠΑΟΚ. Και με την τραγική αντιποδοσφαιρική εικόνα των ομάδων και των παικτών που δεν κάνουν fair play…

Σας τα γράφαμε τις προάλλες. Μόνο ο Ολυμπιακός κάνει ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ fair play και βγαίνει και… ζημιωμένος, από αυτό, αφού οι αντίπαλοι πέφτουν συνέχεια κάτω!

Διαβάστε επίσης