Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρμπόβνικ ενόψει Παναιτωλικού: «Πάμε να πάρουμε το ματς!»

Καρμπόβνικ ενόψει Παναιτωλικού: «Πάμε να πάρουμε το ματς!»
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 13:49

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ήρθε για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και το έχει κάνει, ως ένα βαθμό. Ωστόσο, έχει πέσει επάνω στην ανοδική πορεία των Ρέαμπτσιουκ και Λαλά και έτσι έχει πάει πιο πίσω, στην ιεραρχία των βασικών. Ο Πολωνός μπακ, ωστόσο, το παλεύει. Με δηλώσεις του στη Nova, μίλησε ενόψει του αγώνα στο Αγρίνιο, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τις ευκαιρίες που διεκδικεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρμπόβνικ:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Προετοιμαστήκαμε καλά για ένα δυνατό παιχνίδι. Νιώθουμε καλά, έχω κάνει καλές προπονήσεις και νιώθω καλά. Το μόνο που μένει είναι να πάμε εκεί να αποδώσουμε καλά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί: «Ανυπομονώ για να επιστρέψω στη δράση και να νιώσω αυτό το αίσθημα. Θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω, είναι αυτό που πραγματικά επιθυμώ. Έχω μεγάλη δίψα για να έρθει εκείνη τη στιγμή και να κάνω τα πάντα για να κερδίσω ευκαιρίες».

Για τον Πάολο Σόουζα που είπε ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις: «Ναι, είναι σωστό. Έπαιξα στην πρώην μου ομάδα έπαιξα σε πολλές θέσεις στο κέντρο, αριστερά και δεξιά οπότε θεωρώ ότι είμαι ικανός να το ξανακάνω».

Διαβάστε επίσης