Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Θρυλική βραδιά με το απόλυτο (videos)

Ολυμπιακός: Θρυλική βραδιά με το απόλυτο (videos)
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - 18:39

Μετά από το 7/7 του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ιδανικό ήταν και αυτό το Σάββατο για τον Ολυμπιακό με το απόλυτο στα παιχνίδια του.

3 αναμετρήσεις είχε να δώσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα αυτό το Σάββατο και επικράτησε και στις 3, σε ποδόσφαιρο και Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών.

Συγκεκριμένα, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, πέρασε νικηφόρα από την Νάξο, επικρατώντας με 1-3 σετ του Πανναξιακού και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Ζοκ για τα προκριματικά του Champions League.

Η δεύτερη νίκη ήρθε στην Σύρο, όπου το ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού διεύρυνε το αήττητο του στην φετινή Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 0-3 επί του Φοίνικα Σύρου και κατέκτησε την 3η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Το Θρυλικό απόλυτο σφράγισε η ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου, η οποία πέρασε νικηφόρα με 1-2 από το Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τους Τικίνιο και Ελ Αραμπί και με την νίκη αυτή διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε 8 αγωνιστικές και παρέμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Διαβάστε επίσης