Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά και πάρε μας τα μυαλά!

Θρύλε γερά και πάρε μας τα μυαλά!
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 - 23:35

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός την Πέμπτη πρόκειται να υποδεχτεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ένα σημαντικό ματς για τους «ερυθρόλευκους», αναφορικά με την εξέλιξη του ομίλου.

Σε περίπτωση νίκη των πειραιωτών τότε ανεβαίνουν και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στη συνέχεια την Αντβέρπ στο Βέλγιο και τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (19:45), θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του. Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο, με τον λαό του Θρύλου να έχει σκοπό να δώσει το δικό του παλμό και να ωθήσει την αγαπημένη του ομάδα στη νίκη!

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη συνέντευξη Τύπου που μίλησαν έδωσαν την υπόσχεση πως θα τα δώσουν όλα, έτσι ώστε ο κόσμος και η ομάδα να ζήσουν άλλη μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές!

Θυμίζουμε ο Πορτογάλος τεχνικός στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ αναλυτικά είναι μέσα οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Μέσα ο «Μπούχα»!

Μέσα ο «Μπούχα»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον αγώνα με τους Γερμανούς...