Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάψε τη νύχτα ερυθρόλευκη! Νίκα την Άιντραχτ! (photo)

Βάψε τη νύχτα ερυθρόλευκη! Νίκα την Άιντραχτ! (photo)
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 10:08

Ώρα νίκης επί της γερμανικής ομάδας 19:45 (Cosmote Sport3 HD/gavros.gr)! Το ραντεβού είναι στο Καραϊσκάκη και η 4η αγωνιστική του Europa League πρέπει να βαφτεί… ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:45 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον Ναό, για να τη νικήσει και να «καβαλήσει» ξανά, στη βαθμολογία του Δ’ ομίλου! Ο Θρύλος έχει μια… δουλειά απόψε. Και μόνο. Να πάρει τους τρεις πόντους, τους οποίους στερήθηκε στη Γερμανία. Και οι οποίοι θα του δώσουν ξανά την πρωτιά, την οποία βάσει συνολικής εικόνας στον όμιλο, δικαιούται.

Με τον Μπουχαλάκη στην αποστολή (δύσκολα θα παίξει ωστόσο ο Έλληνας άσος), αλλά χωρίς Καρμπόβνικ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο όμως πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Χωρίς Σισέ (τιμωρημένος) αλλά με Σωκράτη-Μπα πίσω, με τον Ελ Αραμπί να δηλώνει έτοιμος να σκοράρει ξανά, ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε στη μάχη έτοιμος να κατακτήσει τον στόχο του.

Με τον 12ο παίκτη εκεί, στην εξέδρα, να δονεί την ατμόσφαιρα και να δίνει τον τόνο και τον παλμό. Να ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο, ξανά, για να στείλει μήνυμα, σε… όλη την Ευρώπη!

Για πάμε… Απόψε η νύχτα είναι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ!

Διαβάστε επίσης