Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεπό οι άλλοι, ο Σεμέδο δουλειά

Ρεπό οι άλλοι, ο Σεμέδο δουλειά
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 14:47

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπορεί ακόμη να μη συμμετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, συνεχίζει να δουλεύει εντατικά, εδώ και μερικές μέρες, ανεβάζοντας καθημερινά τον ρυθμό της δουλειάς του. Στόχος του είναι το συντομότερο δυνατό να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή ατομική κατάσταση. Να αποκτήσει ξανά έναν ρυθμό, σε προσωπικό επίπεδο και να αρχίσει εν συνεχεία, σιγά-σιγά, να μπαίνει και σε ομαδικό ρυθμό προπονήσεων.

Το θέμα για το πως θα ενσωματωθεί ξανά ο Σεμέδο στην ομάδα παραμένει υπό εξέταση. Και θα εξαρτηθεί από διάφορα πράγματα. Μεταξύ αυτών, το πως θα είναι ο ίδιος, στο Ρέντη. Πως θα είναι σε ατομικό επίπεδο, αλλά και το πως θα μπει, αύριο-μεθαύριο στις ομαδικές προπονήσεις.

Η ουσία είναι ότι ο Σεμέδο το έχει πάρει ζεστά το θέμα. Και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Και στον ίδιο, αλλά στον Ολυμπιακό. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα, μελλοντικά. Μέχρι τότε, θα το προσεγγίζουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Ο Σεμέδο έχει να παίξει μπάλα από τα τέλη Αυγούστου. Το διάστημα είναι μεγάλο και θα χρειαστεί σημαντική προσαρμογή ξανά, για τον ίδιο και την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για το πριμ Μαρινάκη στην Εθνική Πόλο (video)

Μετά την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε στους παίκτες της Εθνικής Πόλο ανδρών, το πριμ που είχε υποσχεθεί, ενώ τους συνεχάρη για την απόφαση τους, να δωρίσουν το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.