Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδος Ολυμπιακού, κέρδος Ελ Αραμπί

Κέρδος Ολυμπιακού, κέρδος Ελ Αραμπί
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 10:17

Με την επικείμενη, όπως όλα δείχνουν, παραμονή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Πειραιά, κέρδος αποκομίζει τόσο ο έμπειρος επιιθετικός, όσο και ο Ολυμπιακός, φυσικά. Ο Ελ Αραμπί δείχνει στα 34 του πως όχι απλώς δεν έχει… «τελειώσει» ποδοσφαιρικά, αλλά πως είναι ακόμη μακριά, από το να φτάσει σε εκείνο το σημείο. Είναι δεδομένο πως ο Μαροκινός σέντερ φορ θέλει να συνεχίσει εδώ και για αυτό το συζητάει εκτεταμένα με τον Θρύλο. Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει εδώ και για τα επόμενα 2 (ή 1+1) χρόνια τον επιθετικό του, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει πολλά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας σέντερ φορ με τρομερά χαρίσματα, τα οποία πολλάκις έχουμε αναλύσει εδώ. Ένας παίκτης με τρομερή ποιότητα, αλλά και με ικανότητα όχι μόνο να βάζει τα γκολ, αλλά και να τα φτιάχνει. Ο Μαροκινός κάθε χρόνο εμφανίζεται το ίδιο αποτελεσματικός, αλλά και πιο έμπειρος, πιο ικανός, πιο σίγουρος. Τελειώνει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τις φάσεις, τις οποίες φτιάχνουν για εκείνον οι συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα έχει γίνει εξαιρετικός και στο να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, στον Θρύλο.

Ο Ελ Αραμπί δεν έχει πλέον τη μεταπωλητική αξία, την οποία είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό όμως είναι καθαρά λόγω ηλικίας. Ο Θρύλος ξέρει πως «δένοντας» εδώ τον παίκτη, δεν θα καταφέρει σε ένα χρόνο πχ. να τον πουλήσει. Αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι να κρατήσει εδώ και να έχει στο ρόστερ του, έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα… Να έχει τα γκολ του, τη δημιουργία του, την εμπειρία του και την αξία του, να εμπνέει και τους νεότερους…

Το να μείνει εδώ ο Ελ Αραμπί είναι κέρδος και για τις δύο πλευρές. Αγωνιστικό, επικοινωνιακό, οικονομικό. Σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Ακάθεκτος!

Ακάθεκτος!

Ο Πέδρο συνεχίζει να γράφει ρεκόρ με τον Ολυμπιακό.