Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακάθεκτος!

Ακάθεκτος!
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 09:59

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάμπολλους υποστηρικτές, στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΓΑΥΡΩΝ παραδέχεται τη δουλειά που έχει κάνει ο Πορτογάλος, ενώ υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι θεωρούν ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει και πιο πολλά. Δεν είμαστε εδώ για να πάρουμε θέση επ’ αυτού, αλλά για να καταγράφουμε αυτά τα οποία πετυχαίνει, ή δεν πετυχαίνει ο Πέδρο και να σας τα μεταφέρουμε. Εν προκειμένω αυτά τα οποία πετυχαίνει, τα οποία κατά κανόνα είναι πολλά και σημαντικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πλέον ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, γεγονός το οποίο του δίνει ακόμη περισσότερους πόντους!

Ο Πορτογάλος άφησε πίσω του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι πλέον ο δεύτερος μακροβιότερος προπονητής, στην ιστορία του Θρύλου. Ο Μαρτίνς ανέλαβε την ομάδα τον Μάιο του 2018 και έκτοτε έχει καταγράψει στον πάγκο του Ολυμπιακού 182 αγώνες. Γεγονός το οποίο τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας.

Παράλληλα, ο Πέδρο είναι πολύ κοντά, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε μία άλλη επίδοση: Στις νίκες. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής έχει 87 νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με δύο ακόμη ξεπερνάει τον Σερβοέλληνα, ο οποίος είχε σταματήσει στις 88 νίκες στο πρωτάθλημα, κατά τη δική του παρουσία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Μαρτίνς, όπως και όλοι οι παίκτες, ή οι προπονητές στο ποδόσφαιρο, έχει υποστηρικτές και επικριτές. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και πολλοί από τους οπαδούς των άλλων ομάδων, παραδέχονται το έργο του Πορτογάλου, στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας τη δουλειά του.

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ με το οργανόγραμμα

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ με το οργανόγραμμα

Η... εγκύκλιος Φιλιππούση έκανε θαύματα: Η Κοξένογλου με αξιόλογες σπουδές υποβαθμίστηκε από διευθύντρια, ενώ η Ψαρροπούλου με πτυχίο ΤΕΦΑΑ Βουκουρεστίου έγινε υπέρ-διευθύντρια.