Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δεν τη βλέπει! Το απίθανο σερί (videos)

Ολυμπιακός: Δεν τη βλέπει! Το απίθανο σερί (videos)
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 01:01

Την Κυριακή (21/11, 19:30) επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει ως αφεντικό κόντρα στην ΑΕΚ και να διευρύνει το απίθανο σερί που «τρέχει».

Πελατειακές σχέσεις έχουν αναπτύξει Ολυμπιακός και ΑΕΚ, καθώς ο Θρύλος έχει αήττητο 11 παιχνιδιών κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» με την χαοτική διαφορά των 19 τερμάτων (24-5). Ο Θρύλος είναι το απόλυτο αφεντικό της συγκεκριμένης αναμέτρησης, εντός και εκτός έδρας.

Εκτός έδρας, όπως θα ναι και το παιχνίδι της Κυριακής δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, με 10-4 γκολ. Τελευταία αναμέτρηση είναι το… γλέντι στις 4 Απριλίου, όπου ο Θρύλος επικράτησε με 1-5 της ΑΕΚ.

Να αναφέρουμε, επίσης, πως τελευταία ήττα του Ολυμπιακού ήταν στις 7/2/2018, όταν και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 2-1 για τον θεσμό του Κυπέλλου. Δηλαδή, σχεδόν 4 χρόνια πριν! Απίθανο!

Από τότε, το κοντέρ γράφει σχεδόν ασταμάτητα... 8 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια. 24-5 γκολ.

ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικό λοιπόν ο Θρύλος... Αυτό θέλει και πρέπει να το αποδείξει και την Κυριακή. Να κόψει τον… αέρα της ΑΕΚ και να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει και την Κυριακή…

Γερά, Θρύλε, την Κυριακή και κάνε αυτό που πρέπει.

Διαβάστε επίσης