Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το scouting report της αντιπάλου ενόψει ντέρμπι

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το scouting report της αντιπάλου ενόψει ντέρμπι
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 14:36

ΟΚ. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τι κάνει η δική του ομάδα. Κοιτάζει το παιχνίδι του. Κοιτάζει τη δική του προετοιμασία. Κοιτάζει τις δικές του δυνατότητες, τις δικές του δυνάμεις, τη δική του αξία. Ωστόσο, είναι σημαντικό και το να παρακολουθεί το επιτελείο του Ολυμπιακού, την εξέλιξη της προετοιμασίας και του αντιπάλου. Να τον μελετά. Και να έχει εικόνα για τις ελλείψεις, για τις απουσίες και να σχεδιάζει ανάλογα, το πως θα κινηθεί στρατηγικά, στο ματς.

Από το αυριανό ντέρμπι, λοιπόν, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, θα λείπει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο σέντερ μπακ του Γιαννίκη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πρόβλημα έχει ο τεχνικός της ΑΕΚ και με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός Β’-ΑΕΛ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός Β’-ΑΕΛ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Πάμε ζωντανά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ομάδας U23 του Θρύλου, απέναντι στην ΑΕΛ!

Ρυθμιστής (videos)

Ρυθμιστής (videos)

Θα μπορούσε να παίζει… σήμερα, με τον Ολυμπιακό Β’, κόντρα στην ΑΕΛ. Αλλά αντ’ αυτού, ρυθμίζει την 11άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ…