Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς, επιτελείο και Διοίκηση στο Ρέντη για Ολυμπιακό Β’!

Μαρτίνς, επιτελείο και Διοίκηση στο Ρέντη για Ολυμπιακό Β’!
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 15:29

Η β’ ομάδα του Ολυμπιακού έχει ως μεγάλο στόχο της το να φέρει παίκτες στο κατώφλι της πρώτης ομάδας. Και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο! Μεγάλο όχι μόνο για τα ματς της β’ ομάδας καθαυτά, αλλά και για την πρώτη ομάδα, η οποία με κάθε ευκαιρία παρακολουθεί και θα παρακολουθεί τα ματς αυτά. Είναι, άλλωστε, δουλειά του Πέδρο να ξεχωρίσει παίκτες, από την ομάδα του Ιμπαγάσα και να τους προωθήσει στην πρώτη ομάδα. Έτσι, στο ματς με την ΑΕΛ, η οικογένεια του Ολυμπιακού, από την πρώτη ομάδα, ήταν εκεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθούσε δια ζώσης την προσπάθεια της ομάδας β’ του Θρύλου. Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Βασίλης Τοροσίδης, ήταν επίσης στην εξέδρα. Παράλληλα, το παρών δίνουν και οι Αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού, κ.κ. Αγραφιώτης και Καραπαπάς. Η Διοίκηση του Θρύλου είναι παρούσα πάντα, δίπλα σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και το συμφέρον ένα και κοινό: Η πρόοδος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός Β’-ΑΕΛ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός Β’-ΑΕΛ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Πάμε ζωντανά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ομάδας U23 του Θρύλου, απέναντι στην ΑΕΛ!