Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό (θα) παραμένουν ομαδούλα! (photo)

Γι’ αυτό (θα) παραμένουν ομαδούλα! (photo)
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 10:01

Έχασαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και ΔΙΚΑΙΑ αλλά τους φταίει ο… ξένος διαιτητής. Πόσο κωμικό πια… Έχασαν πανάξια, από μία ομάδα, η οποία όχι απλώς απέδειξε ότι ήταν (είναι) καλύτερη, αλλά το έκανε χωρίς καν να πιάσει το 100% των στάνταρ της απόδοσής της. Δίχως να παίξει μπαλάρα. Παίζοντας, όμως, μπάλα. Και καταθέτοντας στο γήπεδο ανωτερότητα, ποιότητα, κυριαρχία.

Και όμως. Σε ΑΥΤΟ το ματς, το οποίο μέχρι και ο… Κάκος «ενέκρινε» και δεν είχε τίποτα να πει εις βάρος του Θρύλου (ποιος, ο Κάκος τώρα…) στην ΑΕΚ ανακάλυψαν… κλοπή. Τη μοίρασαν ως «γραμμή» και τα ΜΜΕ επιρροής Μελισσανίδη άρχισαν την… παραμύθα. Για κλοπή. Και κάπως έτσι είχαμε… αυτό.

Παιδιά, δεν είναι αστείο πια. Χθες βράδυ φαινόταν λες και κάνουν πλάκα, με το όλο θέμα Βράνιες-πέναλτι, αλλά… διαλύθηκε και αυτή η καραμέλα, όταν το πλάνο έδειξε καθαρά τον Βόσνιο να… μπερδεύει τα πόδια του και να σκοντάφτει το ένα πάνω στο άλλο. Και κάπως έτσι να πέφτει μέσα στην περιοχή και η παραμύθα να φωνάζει για… κλοπή.

Αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όσο αρνούνται να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα και να αντιληφθούν ότι είναι μικροί και λίγοι, μπροστά στον Ολυμπιακό… Όσο αρνούνται να επενδύσουν στην ομάδα τους (στις ομάδες τους γενικά, όλοι οι «εξυγιαντές») και να τις κάνουν καλύτερες… Όσο κρύβονται πίσω από φθηνή προπαγάνδα και παραμύθα και ταΐζουν αυτά στον κόσμο τους, αντί για μπάλα, η σχέση του Θρύλου μαζί τους θα παραμείνει πελατειακή. Και ο Μαρινάκης θα σηκώνουν ένα-ένα, σερί τα πρωταθλήματα…

Διαβάστε επίσης