Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Βόλος: Εισιτήρια όλο το Σ/Κ από ίντερνετ και εκδοτήρια

Ολυμπιακός-Βόλος: Εισιτήρια όλο το Σ/Κ από ίντερνετ και εκδοτήρια
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 12:28

Για πάμε να γεμίσουμε πάλι το Καραϊσκάκη. Σε αυτή την ομάδα αξίζει μία υπέροχη ατμόσφαιρα και το μεσημέρι της Κυριακής. Το ματς με τον Βόλο είναι εδώ, έφτασε σχεδόν. Και τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, στο Καραϊσκάκη, είναι προς διάθεση. Θα συνεχίσουν να είναι, όλο το Σ/Κ (μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα), τόσο από το ίντερνετ, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Ολυμπιακού.

​«Μέσω ίντερνετ αλλά και από τα εκδοτήρια το Σαββατοκύριακο τα εισιτήρια με Βόλο!

Ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ, έζησε η οικογένεια του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ. Σε ένα Καραϊσκάκη με 25.000 κόσμο, να πανηγυρίζει τη σπουδαία πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που προέρχεται από τις δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Φενέρ, έχει μπροστά της το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο. Στις 15:00 το μεσημέρι, στο Φαληρικό γήπεδο κόσμος του Θρύλου θα είναι και πάλι στη… θέση του δυναμικά για να στηρίξει μια ακόμα φορά τους «ερυθρόλευκους».

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου, διατίθενται, όλο το… 24ώρο μέσω ίντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αύριο Σάββατο τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 12:00», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Πάμε να δώσουμε στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται ΚΑΙ στο ματς με τον Βόλο! Να είμαστε πάντα εκεί! Δίπλα στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

Ροτέισον*

Ροτέισον*

Θα δούμε αλλαγές με τον Βόλο; Όσες πρέπει.