Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Συνηθισμένοι στα... θρίλερ. Το πιστέψαμε»

Μαρτίνς: «Συνηθισμένοι στα... θρίλερ. Το πιστέψαμε»
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 17:34

Πίστη στη νίκη είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, ακόμη και στο τέλος. Δείτε τι είπε στην κάμερα της Nova. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένοι στα... θρίλερ, σκοράραμε πάλι στο τελευταίο λεπτό όπως με τη Φενέρμπαχτσε. Ακόμη και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση πιστέψαμε στη νίκη και το κάναμε. Πήγε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε, με νίκη δική μας. Δεν μας άρεσαν οι συνεχόμενες διακοπές στο ματς, δε χρειάζεται ο Βόλος να παίζει με τόσες διακοπές είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα. Αλλά με τόσες διακοπές κανείς δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στον αγώνα.

Το έχω ξαναπεί πιστεύω στην ομάδα μου, έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτό το ρόστερ, δεν είναι μόνο η ποιότητα και η θέληση, αλλά είναι παιδιά με έντονο αγωνιστικό πνεύμα. Το έλεγα αυτό και όταν δεν ήμασταν καλά, το λέω και τώρα που είμαστε καλά αγωνιστικά.

Ήταν μία απόφαση στην κούραση που είδαμε κάποιων παικτών. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και μπορούσε να βοηθήσει, το ίδιο και οι Μαντί, Μασούρας. Είδαμε κούραση σε κάποιους παίκτες μετά από το ματς της Τετάρτης».

Διαβάστε επίσης