Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέαμπτσιουκ: Ασίστ την Πέμπτη, κερδισμένο πέναλτι και φάουλ την Κυριακή και… νίκες!

Ρέαμπτσιουκ: Ασίστ την Πέμπτη, κερδισμένο πέναλτι και φάουλ την Κυριακή και… νίκες!
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 16:52

Αυτός είναι ο Ρέαμτσιουκ! ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ! Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον… Ο Όλεγκ γίνεται ολοένα και καλύτερος και κάθε ματς που περνάει βελτιώνεται! Και δείχνει γιατί η μαχητική διάθεση που έχει και η ψυχή, την οποία καταθέτει σε κάθε ματς, τον οδηγούν στην ολοένα και μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου, από την εξέδρα! Και την αποθέωση!

Ασίστ την Πέμπτη, κερδισμένο πέναλτι και φάουλ την Κυριακή και… νίκες!

Το… ξύλο που έχει φάει ο Όλεγκ, σε αυτή τη διαδικασία, στο μεταξύ, δεν… περιγράφεται. Σπρωξίμαστα, κλωτσιές, κεφαλιές, τραβήγματα… Για να μη θυμηθούμε προ καιρού την κλωτσιά που είχε φάει στο πρόσωπα και σωριάστηκε… για λίγο μόνο στο έδαφος! Και σηκώθηκε και συνέχισε να παίζει!

Ο Ρέαμπτσιουκ δικαιώνεται γιατί συνεχίζει να δουλεύει. Και είναι ήδη καλύτερους του παίκτη που ήρθε πέρσι στην ομάδα, αλλά και του παίκτη που άρχισε φέτος τη σεζόν! Ολοένα και καλύτερος… Και δεν είναι μόνο το ατομικό κέρδος, φυσικά. Αλλά και το ομαδικό. Ο Όλεγκ δίνει στην ομάδα ουσιαστικά πράγματα, ωθώντας τη σε νίκες! Νικητήριο γκολ με την Αντβέρπ, ασίστ στο νικητήριο με τη Φενέρα, κερδισμένο πέναλτι και φάουλ από τα οποία ήρθε η νίκη με τον Βόλο…

Τι άλλο να κάνει; Και όλα αυτά τα κάνει… με το μαχαίρι στα δόντια! ΕΤΣΙ γουστάρουμε!

Διαβάστε επίσης