Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυναστεία από το πανέρι

Δυναστεία από το πανέρι
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 10:49

Μη σου τύχει. Να το παίζεις… σωτήρας του ποδοσφαίρου και να πρέπει, για να δικαιολογήσεις τα αίσχη της «εξυγίανσης», να… πανηγυρίζεις για τους τίτλους που παίρνει ο Ολυμπιακός.

Ναι, το ζήσαμε και αυτό, με δαύτους. Τους γνωστούς «αρχιεξυγιαντές», οι οποίοι ήθελαν δήθεν να σώσουν το ποδόσφαιρό μας (από τι χρειαζόταν σωτηρία δεν μας είπαν ποτέ, αφήστε που το έκαναν χειρότερο εντέλει…) και κατέληξαν να μιλούν για… δυναστείες, να… πανηγυρίζουν πλαγίως και ευθέως για το… κουμάντο στην ΕΠΟ, να λέει ο Μπέος για συμφωνίες στην «τοποθέτηση» προέδρου στην Ομοσπονδία και… πάει λέγοντας.

Και μένουμε για λίγο στο πρώτο. Στις… δυναστείες. Γιατί το ακούσαμε και αυτό…

Μη σου τύχει. Από ένα πρωτάθλημα (όπως τα πήραν κι αυτά…) πανηγύρισαν οι «εξυγιαντές» και έκτοτε… διάλυση! Δυναστεία από το πανέρι. Από της… φτηνιάρικες, που δεν μετράνε… μία. Τι να συζητάμε. Πρωτάθλημα το ’19 ο ΠΑΟΚ, άφαντος έκτοτε… Πρωτάθλημα το ’18 η ΑΕΚ, άφαντη έκτοτε… Όχι απλά άφαντοι, ανύπαρκτοι… Κατέληξαν να πανηγυρίζουν τους τίτλους που σηκώνει ο Ολυμπιακός και να μας λένε… «τουλάχιστον το παίρνει ο καλύτερος».

Ανέκαθεν ο καλύτερος το έπαιρνε παιδιά. Το σήκωνε η ομάδα με όλους τους παικταράδες, τους οποίους παραδοσιακά έφερνε και φέρνει στην Ελλάδα… Από τον Τζόρτζεβιτς, τον Γιαννακόπουλο, τον Καραταΐδη και τον Καραπιάλη, μέχρι τον Βαλμπουενά, τον Ελ Αραμπί, τον Εμβιλά, τον Καμαρά και τον Σωκράτη… Από τότε, μέχρι τώρα, ΑΥΤΗ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ δυναστεία. Όχι οι άλλες, από το… πανέρι.

Διαβάστε επίσης