Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μονόδρομος η παραμονή Ελ Αραμπί

Μονόδρομος η παραμονή Ελ Αραμπί
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 10:15
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Είναι περιττό το να αναφέρουμε τη σημασία που αποκτά η ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Αραμπί, εφόσον αυτή επιτευχθεί. Θα έλεγε κανείς, μέσα στην… υπερβολή του, ότι η παραμονή του Μαροκινού μπόμπερ εδώ, στην Ελλάδα και τον Θρύλο, είναι… μονόδρομος. Από το βράδυ της Δευτέρας έχει αρχίσει μία έντονη συζήτηση ξανά, γύρω από την επίτευξη συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί, για να παραμείνει εδώ, ο Μαροκινός άσος. Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα ανανέωσης του Ελ Αραμπί, αφού όπως φαίνεται οι δύο πλευρές προχωρούν τις συζητήσεις.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι ακόμη και στα 34 του παραμένει μία εξαιρετική και υπερπολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς. Ο Πέδρο τον χρησιμοποιεί ως τον βασικό του σέντερ φορ, ενώ και το γεγονός του ότι δουλεύει με τον Τικίνιο εξαιρετικά, του δίνει ακόμη περισσότερους πόντους. Άλλωστε, ο Ελ Αραμπί είναι διαφορετικός σε στιλ επιθετικός, από τον Τικίνιο. Το παιχνίδι τους διαφέρει και δίνουν διαφορετικά στο παιχνίδι του Θρύλου συνολικά. Προσφέρουν βέβαια και κάτι κοινό: Τα γκολ τους!

Ο Ελ Αραμπί θέλει να μείνει εδώ και ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Από αυτή τη στέρεα βάση αρχίζει η κουβέντα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα. Το πόσο σύντομα μένει να φανεί. Ο Ολυμπιακός βλέπει ως μονόδρομο την παραμονή Ελ Αραμπί εδώ και δουλεύει για να το επιτύχει αυτό.

Διαβάστε επίσης