Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλανέ τους στο άγχος, πάρε τον ΟΦΗ και μοίρασε… ηρεμιστικά!

Τρέλανέ τους στο άγχος, πάρε τον ΟΦΗ και μοίρασε… ηρεμιστικά!
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 16:09

Το άγχος, το οποίο θα ζώσει την ΑΕΚ, βλέποντας τον Ολυμπιακό να νικάει τον ΟΦΗ στην έδρα του, δεν θα περιγράφεται. Το ματς απέναντι στους Κρητικούς «παίζει» να μην αποδειχθεί απλώς σημαντικό σε επίπεδο τριπόντου, από πλευράς Θρύλου… Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ότι κάνει κουμάντο στη Σούπερ Λιγκ, περνώντας από το Γεντί Κουλέ και… σφίγγοντας τη θηλιά στον λαιμό της ΑΕΚ!

Με το να πάει τη διαφορά απόψε στο +9, ο Ολυμπιακός θα στείλει ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα. Γι’ αυτό το τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ, εφόσον αυτό έρθει, είναι κάτι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Είναι κάτι πραγματικά μεγάλο. Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε στο να εξηγούμε πόση σημασία έχουν για τον Ολυμπιακό τα διπλά στην επαρχία. Να περνάει εκείνος από έδρες όπου οι άλλοι πάνε και αφήνουν βαθμούς. Να δείξει ότι όχι απλά είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο στα χαρτιά, αλλά έτοιμος να κάνει και φέτος… άρση κούπας!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει μια μεγάλη «μάχη». Το ξέρουν όλοι καλά. ΕΤΣΙ είναι κάθε ματς στην έδρα του ΟΦΗ. Αλλά και σε όλες τις έδρες. Μικρή σημασία έχει. Αν η ομάδα είναι όπως πρέπει, θα φέρει την ΑΕΚ προ… τετελεσμένων και θα την αναγκάσει να… πλακωθεί στα ηρεμιστικά, για να κουμαντάρει το άγχος της, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ… Το οποίο ο Θρύλος, εφόσον περάσει απόψε από το Γεντί Κουλέ, θα αράξει και θα παρακολουθεί με… ποπ κορν. «Και άστους να φαγωθούν», που λέμε…

Για τα παραπάνω και όχι μόνο, το ματς στην Κρήτη απόψε είναι ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από ένα τρίποντο. Οφείλουν άπαντες να το αντιληφθούν και να παίξουν ανάλογα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ!

Διαβάστε επίσης