Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποιότητα του Λόπες! 

Η ποιότητα του Λόπες! 
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 20:36

Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη του Πέδρο Μαρτίνς και του Ολυμπιακού από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, είναι ο Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα και ανεβαίνει στην ιεραρχία των εξτρέμ.

Έχει πετύχει δύο γκολ στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με Λεβαδειακό και ΟΦΗ, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η γενικότερη εικόνα του φέρνει... χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού και ο Λόπες δείχνει με την αγωνιστική του εικόνα να παίρνει τα πάνω του.

Ντριμπλάρει, πασάρει, κινείται όμορφα στον χώρο και δείχνει σιγά-σιγά την ικανότητα του και στο σκοράρισμα. Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, ένας παίκτης με τέτοια ποιότητα. Μιλάμε για εξτρέμ που ξέρει... καντάρια μπάλα και μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του.

Η βελτίωση της εικόνας του Λόπες μπορεί να φέρει πολλά καλά στον Θρύλο... Ένα από αυτά είναι και το να πάρει “μαζί του” και παίκτες όπως ο Ονιεκουρού, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει όσα μπορεί. Δεν του έχουν βγει τα παιχνίδια. Όρεξη και ενέργεια έχει. Σίγουρα μπορεί πολλά περισσότερα και όταν βλέπει τον Λόπες να κάνει... παπάδες, είναι λογικό να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την θέση του!

Τον έχει ανάγκη τον Λόπες ο Θρύλος και αναμένουμε να δούμε μεγάλα πράγματα από αυτόν με την “ερυθρόλευκη” φανέλα!

Διαβάστε επίσης