Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην Ευρώπη: Πριν τη Μπεσίκτας, η ΑΕΚ του «επενδυτή»! (videos)

Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην Ευρώπη: Πριν τη Μπεσίκτας, η ΑΕΚ του «επενδυτή»! (videos)
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 17:42

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε την παρουσία της στους ομίλους του Champions League η Μπεσίκτας, η οποία ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης με 5-0 από τη Ντόρτμουντ και έτσι τερμάτισε χωρίς βαθμό στον 3ο όμιλο, έχοντας 3-19 τέρματα! Η τελευταία που το είχε... καταφέρει αυτό, ήταν η ΑΕΚ, τη σεζόν 2018-19.

Η Μπεσίκτας μπήκε με φιλοδοξίες και με δυνατές μεταγραφές, αλλά απογοήτευσε. Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ 1-2, Άγιαξ-Μπεσίκτας 2-0, Μπεσίκτας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-4, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας 4-0, Μπεσίκτας-Άγιαξ 1-2, Ντόρτμουντ-Μπεσίκτας 5-0! Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ!

Ας μην αισθάνονται, πάντως, άσχημα οι Τούρκοι, υπάρχει κι άλλη ομάδα που το έχει... πετύχει αυτό. Και πρόσφατα κιόλας. Ήταν η ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 όταν πέρασε και δεν ακούμπησε από τον όμιλό της, τερματίζοντας τελευταία και χωρίς βαθμό και με 2-13 τέρματα. Μόνο σε ένα ματς, μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει. Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-Μπενφίκα 2-3, ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου 0-2, Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ 2-0, ΑΕΚ-Άγιαξ 0-2, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0.

Όχι και τίποτα, ήταν τότε που ο Ουζουνίδης, πριν φύγει από την ΑΕΚ, είχε πει τη μεγάλη ατάκα περί «ανερχόμενης δύναμης στην Ευρώπη». Ναι, για την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ του «επενδυτή». Και του ΜΗΔΕΝ στην Ευρώπη σε όμιλο Champions League. Ας μην αγχώνονται, όμως, το... κατάφερε κι άλλη ομάδα!

Διαβάστε επίσης