Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά και κούπα ξανά! (photo)

Θρύλε γερά και κούπα ξανά! (photo)
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 11:03

Μεγάλο μας το αποψινό, για περισσότερους του ενός λόγους. Σαν… απονομή θα είναι η νίκη απόψε (19:30) με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Έτοιμος ο Θρύλος! Έτοιμος για να κάνει άλλη μία καλή εμφάνιση στη Σούπερ Λιγκ και να τη συνδυάσει με μία καθαρή νίκη, την οποία θέλει να πανηγυρίσει και να αφήσει στο -8 την ΑΕΚ, η οποία λανθασμένα όπως αποδείχθηκε, θεωρεί εαυτόν… ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, μόνο ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο πρωταθλητή, σε αυτή τη Σούπερ Λιγκ, η οποία είναι εν εξελίξει και για άλλη μια φορά δείχνει να… προσγειώνεται στο Καραϊσκάκη. Για 47η φορά, για να είμαστε ακριβείς.

Το ματς μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Άρης είναι ίσως ο μοναδικός σοβαρός και ποιοτικός αντίπαλος, ικανός να κοντράρει τον Θρύλο. Και το ματς θέλει προσοχή… Μεγάλη προσοχή…

Ορισμένες μικρές αλλαγές θα τις έχουμε, στην ενδεκάδα. Επιστροφή Αγκιμπού, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται αυτό Από εκεί και πέρα δεν θα αλλάξουν πολλά. Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης