Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ρόνι, είχε νέα ασίστ!

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ρόνι, είχε νέα ασίστ!
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 23:09

Μια ακόμη απόδειξη ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα αποτελεί το σημερινό παιχνίδι για τον Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση σήμερα κόντρα στον Άρη και ήταν αρκετά δραστήριος στα 82’ που αγωνίστηκε και αποτελούσε μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Άρη.

Ο Λόπες είχε την ασίστ στο γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε στο 13ο λεπτό, βρίσκοντας τον Έλληνα εξτρέμ με μια μαγική μπαλιά. Στη συνέχεια, δεν έριξε καθόλου την απόδοσή του και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απόψε.

Είχε την ασίστ στο γκολ του Σισέ, καθώς εκτέλεσε ένα πολύ ωραίο κόρνερ, βρίσκοντας το κεφάλι του Σενεγαλέζου αμυντικού και είχε και δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές, απειλώντας την εστία του Ντένις δύο φορές. Στο 29ο λεπτό με μια εκτέλεση φάουλ, η οποία πέρασε λίγο άουτ και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με ένα σουτ, το οποίο πέρασε και αυτό λίγο πάνω από την εστία του Ντένις.

Πολλά χαμόγελα φέρνει η ανοδική πορεία της απόδοσης του Ρόνι Λόπες, ο οποίος αποτελεί μια πολύ ποιοτική λύση για τη θέση των εξτρέμ στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Διαβάστε επίσης