Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνιμος» στον ΠΑΟΚ ο Ευαγγέλου

«Μόνιμος» στον ΠΑΟΚ ο Ευαγγέλου
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 12:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θαύμα, θαύμα! Ο Ευαγγέλου μπήκε ξανά στον ΠΑΟΚ, προφανώς λόγω του κλίματος των ημερών, καθώς θα σφυρίξει την εντός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ (1-1) και είναι η έκτη φορά που ορίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είτε ως ρέφερι είτε ως VAR, ακόμη και ως AVAR! Επειδή η πρόκριση είναι ανοιχτή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκε και VAR (Τζοβάρας).

Ο Αθηναίος ρέφερι ξεκίνησε την 1η αγωνιστική ως VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 και ακολούθησαν: 5η αγωνιστική: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 (AVAR), 8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1 (VAR), 10η αγωνιστική: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0 (Διαιτητής), 12η αγωνιστική Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2 (VAR).

Στο ματς της 8ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1 ήταν VAR, όμως συμφώνησε τόσο με το πέναλτι φάντασμα του Κουτσιαύτη (Αρτας) στο 3' σε βουτιά του Τέιλορ, ενώ στην εκτέλεση δύο παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα στην περιοχή και έπρεπε ο Ευαγγέλου να συστήσει επανάληψη. Επίσης, στο 91' δεν κάλεσε τον Κουτσιαύτη στην οθόνη για να δώσει πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ σε χέρι του Αουγκούστο, όμως συμφώνησε με το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ακπομ στο 93'!

Την 10η αγωνιστική ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0 και στο 55' έδωσε συνέχεια στον αγώνα, όμως μετά από παρέμβαση του VAR (=ο Ισραηλινός Αντλερ) συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για πέναλτι, καθώς ο Βαρέλα βρήκε τον Κουλούρη στο πρόσωπο με το χέρι του. Όταν ο Ευαγγέλου είδε την φάση στην οθόνη αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι και να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βαρέλα για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Αυτή η φάση ήταν ξεκάθαρη, έγινε μπροστά στα μάτια του 38χρονου ρέφερι, και έπρεπε να σφυρίξει άμεσα το πέναλτι. Αν στο VAR δεν ήταν ξένος διαιτητής, μπορεί να μη δινόταν τίποτα!

Διαβάστε επίσης