Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βγάζει μάτια» η σχέση ΑΕΚ-Γ. Παπαδόπουλου, τρίτη τιμωρία για αίσχη του

«Βγάζει μάτια» η σχέση ΑΕΚ-Γ. Παπαδόπουλου, τρίτη τιμωρία για αίσχη του
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 19:21

Βγήκε ξανά στη σέντρα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με τη νέα τιμωρία του Γιάννη Παπαδόπουλου και της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά, με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για δυο αγωνιστικές, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα με τον Ιωνικό. Επίσης, στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Είναι η τρίτη φορά που ο Γιάννης Παπαδόπουλος τιμωρείται για παιχνίδι της ΑΕΚ και μάλιστα στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα έχει τιμωρηθεί δυο φορές τελεσίδικα με απαγόρευση εισόδου ενός μήνα στο γήπεδο για το ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3 για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή Φωτιά και ακολούθησε ίδια ποινή για το ματς ΑΕΚ-Αρης 2-1 επειδή, μαζί με τον Μελισσανίδη, έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια του Διαμαντόπουλου. Ακολούθησε και η σημερινή (22/12) τρίτη πρωτόδικη τιμωρία της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για δυο αγωνιστικές.

Συμπέρασμα: Μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να απάλλαξε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, για την υπόθεση των παρεμβάσεων σε εκλογές ΕΠΣ, όμως από τότε δεν έχει σταματήσει να εκτίθεται. Υπενθυμίζουμε ότι η σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει αλλάξει και ότι ο Κούγιας έχει καταθέσει αίτηση αναψηλάφησης στις εκλογές των ΕΠΣ.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL που τιμώρησε ΑΕΚ και Παπαδόπουλο για η συμπεριφορά του δεύτερου στον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Ι. Παπαδόπουλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/12/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 16/12/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/14-κθ' από 18/12/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Ι. Παπαδόπουλο (μη διαπιστευμένο) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες».

Διαβάστε επίσης