Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Θρύλος κρατάει ΑΣΒΕΣΤΗ τη Φλόγα! (photos)

Ο Θρύλος κρατάει ΑΣΒΕΣΤΗ τη Φλόγα! (photos)
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 15:13

Για ακόμη μία φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στα παιδιά! Σε συνεργασία με τη Stoiximan, στέκεται δίπλα στη Φλόγα!

Κοντά στα παιδιά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/12 στο Σύλλογο Φλόγα, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων.

Τον Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Βερνίκο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά, υποδέχθηκε η πρόεδρος της Φλόγας, Μαρία Τρυφωνίδη, η οποία υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο με κάθε τρόπο. Στηρίζοντας την ποιότητα ζωής των παιδιών, παρέχοντας στέγη φιλοξενίας για τα παιδιά της περιφέρειας, ή νοσηλείας στο σπίτι για τα παιδιά που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Στηρίζοντας επίσης τη δημόσια υγεία, με κάθε τρόπο που μπορούμε. Είτε με τη χρηματοδότηση ιατρών, βιολόγων, ακόμη και με την προμήθεια εξοπλισμού για τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. Όταν διαπιστώνουμε κάποιες ελλείψεις προσπαθούμε να τις καλύψουμε κατά το δυνατόν.
Όταν έρχεστε εδώ τα παιδιά χαίρονται. Είναι βασικό να έχουμε υποστηρικτές στο έργο μας. Γιατί το έργο μας οφείλεται στους υποστηρικτές μας. Εμείς δεν έχουμε ίδιους πόρους»
.

Ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος τόνισε: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι και φέτος, όπως πάντα, κοντά στις οικογένειες και κοντά στα παιδιά που υποφέρουν από αυτήν την πολύ δύσκολη ασθένεια. Με μεγάλη μας χαρά μαθαίνουμε πως τα ποσοστά των παιδιών που φεύγουν από εδώ υγιέστατα, αυξάνονται καθημερινά. Να είναι όλοι καλά και κάθε χρόνο καλύτερα».

Η Corporate Communications Manager της Stoiximan, Ιωάννα Κοζανίδου ανέφερε: «Βρισκόμαστε για μία ακόμη χρονιά στη Φλόγα μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού που ευχαριστούμε θερμά, για να στηρίξουμε το σπουδαίο έργο που κάνουν οι άνθρωποι εδώ, αλλά και τον αγώνα ζωής που δίνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους. Εκ μέρους της Stoiximan θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία».

Διαβάστε επίσης

ΘΥΡΑ 7: «Να μην ξανακλείσουν τα γήπεδα!» (photo)

ΘΥΡΑ 7: «Να μην ξανακλείσουν τα γήπεδα!» (photo)

«Βρείτε λύσεις για να μπορέσει ο κόσμος να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο με μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία του!», λένε σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού!