Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται Ιανουάριος με δύο εκτός έδρας ντέρμπι!

Έρχεται Ιανουάριος με δύο εκτός έδρας ντέρμπι!
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 17:16

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Θρύλος, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς διαφορά από την 2η ΑΕΚ, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και συνεχίζει και στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην φάση των νοκ-άουτ για τους «16» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει… δυνατά και στο 2022, και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο 2021, έχοντας 5 αναμετρήσεις μέσα στον Ιανουάριο, όλες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Ο Θρύλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος, εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 5 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στις 9 του μηνός. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα δώσει τρεις ακόμη αναμετρήσεις μέχρι το τέλος του Γενάρη με τις δύο να είναι εκτός έδρας ντέρμπι!

Στις 16 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και μια εβδομάδα μετά υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Super League. Στις 30 Ιανουαρίου, δίνει την τελευταία του αναμέτρηση για τον μήνα, παίζοντας εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πρόγραμμα-«φωτιά» για τον Θρύλο με τις αρχές του νέου έτους, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί άψογα και να συνεχίσει, ακάθεκτος, την πορεία του προς το 47ο

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη μαγκιά του Σισέ!

Η μεγάλη μαγκιά του Σισέ!

Με τη δουλειά του και το σπαθί του, βασικός στον Ολυμπιακό και κλήση στη Σενεγάλη για το Κόπα Άφρικα...