Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 15:43

Ομάδα με στόχους. Ομάδα με όραμα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Ομάδα, η οποία χρόνο με τον χρόνο δουλεύει για να γίνεται καλύτερη και να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αυξάνοντας παράλληλα τις κατακτήσεις της σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων. Σε επίπεδο ελληνικό, δηλαδή. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερη. Και αυτό το πετυχαίνει μόνο μέσα από τη διαρκή δουλειά. Δουλειά όπως αυτή, με την οποία ο Θρύλος υποδέχθηκε το 2022. Ναι. Στο Ρέντη. Στο προπονητικό του κέντρο.

Σαν να μην… πέρασε μια μέρα, από το 2021. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την περασμένη χρονιά με δουλειά και άνοιξε τη νέα… επίσης με δουλειά! Το μεσημέρι του Σαββάτου, 1/1/2022, ο Ολυμπιακός ήταν παρών στο Ρέντη. Άρχισε το νέο έτος δουλεύοντας, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς και με σαφή στόχο την πρώτη νίκη μέσα στο νέο έτος, την προσεχή Τετάρτη, στο γήπεδο του Απόλλωνα. Τη Ριζούπολη.

Η χρονιά που αρχίζει είναι δύσκολη. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο. Και τίποτα δεν… χαρίζεται στον Θρύλο. Οφείλουν άπαντες να το κερδίσουν. Όπως και ο Θρύλος, τους στόχους του. Κανείς δεν τους χαρίζει στον Θρύλο. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για αυτούς και να τους κερδίσει… Με ιδρώτα. Με κόπο, στο χορτάρι μέσα! Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται πάντοτε ΠΟΛΛΗ δουλειά.

Μαζί με τις ευχές, οι παίκτες έκαναν… διατάσεις. Μαζί με τα «θέλω» του καθενός για τη νέα χρονιά, αντάλλασσαν και… πάσες. Μαζί με τις συζητήσεις, για το πως πέρασαν τις γιορτές, οι άσοι του Θρύλου έκαναν και… τακτική! Δούλεψαν, σε καλό κλίμα. Είναι πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Η διαφορά στο πρωτάθλημα της «εξυγίανσης» μπορεί με δυο μπλόκα να… μαζευτεί. Με δυο… επιτυχημένα μπλόκα. Στο χέρι του Θρύλου είναι, να μη στεφθεί με επιτυχία καμία προσπάθεια μπλόκου, μέσα στο 2022! Και η αρχή για αυτή έγινε από σήμερα κιόλας.

Διαβάστε επίσης