Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζοζέ Σα: «Ήρθα την κατάλληλη στιγμή στη Γουλβς»

Ζοζέ Σα: «Ήρθα την κατάλληλη στιγμή στη Γουλβς»
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 - 13:28

Στο timing, κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η μετακίνησή του, από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, στάθηκε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις, μέσα στο 2022. Όταν ακόμη και στο timing των πωλήσεων, ο Ολυμπιακός παραδίδει μαθήματα… Γιατί για να είσαι σεβαστός στην αγοραστική κοινότητα του ποδοσφαίρου, για να υπολογίζουν το όνομά σου στην ποδοσφαιρική αγορά, οφείλεις όχι μόνο να αγοράζεις σωστά, αλλά και να πουλάς σωστά. Και ο Ολυμπιακός έδειξε στις περιπτώσεις των Ποντένσε, Σα, Τσιμίκα, Μιλιβόγεβιτς, Μαζουακού, αλλά και τόσων άλλων ποδοσφαιριστών του, ότι ξέρει πότε να προχωρά σε πώληση.

«Ήρθα στην καλύτερη στιγμή. Αν περίμενα ένα χρόνο ακόμα, ίσως να ήταν ένας χρόνος καθυστέρηση… Ίσως αν ερχόμουν εδώ νωρίτερα, να μην ήταν επίσης καλή στιγμή. Αλλά είμαι χαρούμενος με τον χρόνο που ήρθα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε πάρα πολύ να ωριμάσω διότι εκεί έπαιζα συνέχεια. Έπαιζα πολύ, το είχα ανάγκη αυτό για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ καλά χρόνια εκεί για μένα, με τίτλους και πολλά ματς», είπε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα. Παίζει καταπληκτικά, έχει βρει ρυθμό και εκτός από το να διαφημίζει τον εαυτό το και να βοηθάει την ομάδα του, διαφημίζει και το όνομα του Ολυμπιακού, στα σαλόνια της Αγγλίας.

Δεν το λες και λίγο… Ο Σα, όπως και ο Ποντένσε, ο Τσιμίκας, αλλά και άλλοι πρώην «ερυθρόλευκοι» άσοι κρατούν πάντα ψηλά τον Θρύλο, δείχνοντας ότι από εδώ βγαίνουν παίκτες ικανοί να στέκονται και να διακρίνονται στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης